JOUW PLEK OM TE RUSTEN,TE ONTSPANNEN EN OM TE GENEZEN

Services bij Acus

Acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde (TCG) zijn veilige, effectieve opties zonder medicatie voor de behandeling van de meeste niet-bedreigende situaties. Of je nu nieuw bent bij acupunctuur of al jarenlange ervaring hebt, het personeel van de Acus Acupunctuur Kliniek staat voor je klaar om je te helpen.
Go to Acupunctuur

Acupunctuur

Een acupunctuur behandeling bestaat uit het inbrengen van extreem dunne roestvrijstalen naalden in specifieke punten op het lichaam. De combinatie van punten is voorgeschreven en wordt gebaseerd door de behandelaar op het patroon van onbalans.

Go to CHINESE GENEESKUNDE

CHINESE GENEESKUNDE

Chinese kruidengeneeskunde kan worden gebruikt in combinatie met acupunctuur om een ​​bepaalde aandoening te behandelen of kan preventief worden gebruikt, zoals in het griepseizoen, allergieseizoen of in tijden van aanzienlijke stress. Onze apotheek is volledig gevuld met Chinese kruidenformules in pilvorm.

Go to TUI NA

TUI NA

TuiNa is een Chinese medische massage. Door middel van TuiNa kan de behandelaar de patiënt niet alleen ontspannen maar ook fysieke problemen verhelpen. Net als de andere behandelingsvormen is TuiNa bedoeld om de energiestroom in het lichaam aan te passen om ervoor te zorgen dat het goed stroomt. TuiNa kan alleen worden aanbevolen door de behandelaar als aanvulling op een acupunctuur behandeling.

Go to CUPPING

CUPPING

Door ofwel warmte of zuiging wordt de huid zachtjes omhoog getrokken door het creëren van een vacuüm in een kopje over het doelgebied van de huid. Het kopje blijft voor vijf tot vijftien minuten op zijn plaats. Er wordt aangenomen dat het kan helpen bij de behandeling van pijn, diep littekenweefsel in de spieren en het bindweefsel, bij spierknopen en zwelling.

OVER ONS

Acus Acupunctuur Kliniek
Gezondheid & Wellness die is afgestemd op jou

Acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde (TCG) zijn gebaseerd op begrip van gezondheid door middel van evenwicht. Gezondheid is een toestand van optimale balans, waarin al jouw systemen naar behoren zouden moeten werken. De symptomen, zoals pijn en slapeloosheid, zijn signalen dat je uit balans bent. Om de onbalans te diagnosticeren zoeken behandelaars door middel van observatie en door vragen te stellen aan de patiënt naar patronen. Met behandelingen gericht op de wortel van de onbalans en niet alleen op de symptomen of de ziekte kunnen acupunctuur en Chinese geneeskunde een enorm breed scala van aandoeningen behandelen. De traditionele Chinese geneeskunde omvat meer technieken dan alleen acupunctuur. Voedingsadvies, kruidengeneesmiddelen, massage, moxibustion, cupping en guasha zijn allemaal effectief bij het verlichten van de symptomen en het herstel van een optimale staat van balans.

  • GENT(9000) :Shopping Center Gent Zuid 4th floor, Woodrow Wilsonplein11
    BRUXELLES(1090) : AV.CH.WOESTE 171

  • MA - ZO 8:00 ~ 18:00 / Bij een afspraak
    BRUXELLES : *alleen op zaterdag

  • 40€/1sessie

  • Voor gedeeltelijke terugbetaling door een ziekenfonds(5€~10€)

HOOG OPGELEIDE & GECERTIFICEERDE PROFESSIONALS

Gecertificeerde acupuncturisten met een opleiding van meer dan zeven jaar aan de Beijing University of Chinese Medicine en geregistreerd bij de Belgian Acupunctors Federation (BAF).

Soyeon

Acupuncturist
Infertility, IVF assistance, menstrual disorders and recurrent miscarriage Pregnancy and labour Skin disorders: psoriasis, eczema, acne, vitiligo, melasma Immune system difficulties: hay fever/allergic rhinitis, rheumatoid arthritis immune-suppression from chemotherapy

Joseph

Acupunctuurist
Joseph heeft bijzondere belangstelling voor diverse gebieden, met inbegrip van – menstruele stoornissen – pijn management, rugpijn/ischias, artritis/reuma, hoofdpijn en migraine – stress en emotioneel welzijn, angst/depressie, immuunsysteem en allergische aandoeningen.

Blog

PLAN VANDAAG NOG JE AFSPRAAK

Beginnen bij Acus is zo eenvoudig als bellen naar +32483045374 tijdens de openingstijden van de kliniek of 24/7 online boeken